Следвайте Гласове в С кандидатурата на Габровски предлагаме изход от перманентната

...
Следвайте Гласове в С кандидатурата на Габровски предлагаме изход от перманентната
Коментари Харесай

Борисов: С кандидатурата на Габровски предлагаме изход от кризата! Ако има избори март, ще има и май

Следвайте " Гласове " в 
С кандидатурата на Габровски предлагаме излаз от перманентната политическа рецесия! Ако има избори март, ще има и май. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на брифинг.

" Сутринта имах дълъг диалог с парламентарната група, имахме два разновидността, чисто партийна кандидатура, която щеше да се одобри като бламиране на първия мандат ", продължи той. " Ние, нашите гласоподаватели, желаеме да има постоянно държавно управление ", сподели Борисов.
" Защото в случай че сумирате времето на служебните държавни управления Румен Радев е към този момент министър председател и президент към този момент година, две, с къси спирания ", съобщи водачът на ГЕРБ. 
" Аз още веднъж направих крачка обратно. Депутатите бяха доста срещу. ГЕРБ-СДС взехме решение, че това е по-правилното за страната, по-правилното за излаз от тази перманентна политическа рецесия, тъй като и след март да има избори, обстановката ще е същата, и тогава мога да се обзаложа, че ще има и през май ", съобщи Борисов.

Последният, който може да се заподозре за благосклонности към Радев, е ГЕРБ, безапелационен е Борисов. 
Третият мандат е опасен, не знаем президентът на кой ще го даде. А и тези, които чакат, ние няма да приказваме с тях, по този начин, както и те не водят диалози с нас, отсече той.
Предприехме разновидността за една безспорна, гражданска фигура, която е на потвърден, интелигентен, съумял, родолюбец, сериозен, потвърден като обучение, познания, умения, връх в неврохиургията, разяснява Борисов във връзка кандидатурата за министър председател на ГЕРБ на проф. Николай Габровски. Той е най-младият член-кореспондент на Българска академия на науките и ние не му възложихме единствено да вземе един лист хартия от президентството, а да организира диалози с цялата отговорност. Има цялостната независимост да направи това, което желае и може, отсече Борисов.
България наподобява извънредно зле извън - политическата рецесия, неналичието на постоянно правителстнво, с тези упреци към други страни, в никакъв случай не бих разрешил и бих се намесил да кажа не, по този начин не се прави, съобщи експремиерът.
Ние сме изпуснали тези две години битката с незаконната миграция, съобщи той. Новите затънаха действително в корупция и българите плащаме газ, бензин, нафта, олио, на непостижими цени с 1% растеж на Брутният вътрешен продукт съгласно МВФ, Световната банка, Българска народна банка, Европейска комисия. Гърците са с 6%. Но тези две години нямат и проект за възобновяване, а Мицотакис си взе парите, съобщи още Борисов.
 

Не е истина, че се занимаваме с изборния кодекс, приехме редица закони, за F-16, за отплата на бизнеса, за КПКОНПИ мина на комисия, удържихме закона за бюджета, приехме за оръжието за Украйна и така нататък, напомни той на въпрос за какво в Народното събрание се занимават с Изборния кодекс.
Тези за 6 месеца внесоха един закон и в този момент приказват, че за една седмица сме говорили за Изборния кодекс. Ние си ги победихме с техните машини и с техните вътрешни машини, откраднаха, само че отново си ги бихме с близо 6 % разлика, съобщи Борисов.
Сега партии с 12% са с искания да ръководят или петите и шестите дават ум на първите. Ние щом сме разнообразни партии, значи сме разнообразни, не би трябвало по хипотеза да вършим обединения. Много неща свършихме и доста ще свършим, това е най-работещият парламент, съобщи още експремиерът.
Не съм убеждавал проф. Габровски да одобри мандата. Имаше диалози, че несъмнено виждаме, че България е най-зле от всички и по този начин не е било в никакъв случай. Условията са тези, когато поема задължения и отива самичък да не пита всякога, посочи експремиерът.
Не е почтено към президента и към служебните министри, добави той. 
Ние летец-изтребител имаме - той 7 години ръководи страната, като се изключи първите пет, а в този момент приказваме за член-кореспондент. Той доста бързо и в НАТО и Европейски Съюз ще навлезе и ще го одобряват. И, в случай че ние сме мъдри да помогнем на подобен експертен кабинет, ще е добре, съобщи още Борисов.
Докторите са първите, които ги викат ресурс, това е нещо като да те викнат запаса, съобщи той. 
Няма да приема, да вземем за пример, Кирил Петков да е финансов министър, разсмя медиите Борисов. Един Митко Радев - шефът на Българска народна банка - има сходни финансисти в България, на които ахкаш и мълчиш. Не са доста имената у нас - каквото има, всичко е в ГЕРБ, отсече Борисов.
50 на 50 съм оптимист за държавно управление, съобщи още той. 
Знаете ли, че по проекта за възобновяване, закони се внасят от Министерски съвет, а не от парламентарните групи. 6 месеца партията на смяната не ги внесе. Затова от на следващия ден стремително ще одобряваме тези закони, които Министерски съвет пусна, разяснява водачът на ГЕРБ.
Две години тези бяха или министър председател и финансов министър или министър на стопанската система и финансов министър, две години, напомни той постовете на Кирил Петков и Асен Василев.
Вие си избрахте, изтъквам Корнелия Нинова, дилетанти, по тази причина нямаме План за възобновяване, съобщи още той.

Източник: epicenter.bg
 
 
 
05 Дек 202247905 Дек 202224205 Дек 202215405 Дек 202227205 Дек 202217205 Дек 2022308КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани04 Дек 202222919 Ное 2022110905 Дек 202227624 Sep 20223171
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР